voorNepal.reismee.nl

Klaar voor de belevenis NEPAL

Beste familie, vrienden en bekenden.

Het is bijna zover, vrijdag a.s. hopen we veilig aan te komen in Nepal.

We zijn klaar voor vertrek en enorm dankbaar dat we dit mogen gaan BELEVEN.

Beleven van onze missie om geluk te ervaren in armoede, beleven van de Nepaleese cultuur en omgeving en beleven van onszelf.

Dankzij de benefietmiddag en alle donaties, kunnen we een enorm mooi bedrag van

€ 4150,- meenemen naar Nepal voor de scholen!

We zijn hier enorm trots op en jullie allen zeer dankbaar hiervoor!

Deze donaties en overweldigende liefdevolle aandacht en betrokkenheid voor onze missie naar Nepal heeft ons drietjes extra kracht bijgezet.

De kinderen op de drie scholen die we gaan bezoeken, zullen onze directe aandacht, hulp en gedoneerde materialenontvangen.

In onze voorbereiding hebben we Stan Smeets en Mandy Meys van “Social Vitamins” benaderd, om Vitamine A mee te kunnen nemen tegen kindersterfte. Deze hopen we te kunnen afgeven aan de arts die verbonden is aan de scholen.

Op 22 juli 16.15 uur plaatselijke tijd. (Nepal +3:45) worden we ontvangen door Nandaraj Pokharel. We verblijven een paar dagen bij hem thuis in Kathmandu,om te acclimatiseren en materialen te kopen die de scholen nodig hebben. We vertrekken vervolgens richting de drie scholen alwaar we ieder 3 dagen verblijven.

1. Gram Sudghar Lower Secondary School , Baluwa 8, Kathmandu (Community school)
2. Patal Devi Lower Secondary School, Ghyalchok , 9 Gorkha Nepal (Community school)
3. Hatemalllo Children Home, Khairenitar 9, Tanahun, Nepal (Children Care Center)

We zullen gedurende deze drie weken de volgende plaatsen gaan zien:

Kathmandu, Ghylchowk, Gorkha, Chitwan (jungle Safari), Bandipur, Tanahun, Pokhara, Nayapool, Benighat, Ghyalchowk,Annapurna trekking.

Mocht je ons willen volgen? Dat kan via Facebook en via www.voorNepal.reismee.nl

Log je dan in met je mailadres op deze site, waar je kunt lezen en reageren op de berichten.

Natuurlijk proberen we tijdens onze reis een aantal momenten onzeindrukken te delen realiserenddat de vele indrukken en impact niet te omvatten zijn in een korte blog.

Beleven, loslaten en een mooie rijke ervaring mee terug nemen.

Dank je wel!

Victoire Iris en Lars

Frans Offermans

Veel succes samen in Nepal.

Jozine Steenbeek

Ik wens jullie een hele mooie reis en gezond weer thuis.

Petra Noben

Heel veel plezier en mooie ervaringen wensen wij jullie toe. Liefs Georg en Petra

Ralf

suc6, veel plezier en geniet veuraal!!

xx

Jolanda

De berichten volgen maken mij wel nieuwsgierig.

Dré

Hallo Victoire,Iris en Lars,
Wat goed om jullie ervaringen te delen vanuit Nepal. Geweldig te lezen wat jullie meemaken, heel dapper en nobel.
Chapeau vanuit Bemelen en succes met het vervolg.
Lieve groeten,
Dré & Jeanne

Tiny en Fred

Wij bewonderen jullie. Heel fijn dat we met jullie de reis kunnen delen. Een geweldige ervaring voor jullie om nooit te vergeten. Geniet ervan en nog veel leuke ervaringen. Groetjes Tiny en Fred